Türi vald sai õpetajate koondamiskuludeks lisaraha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eurod
Eurod Foto: jupiterimages.com

Neljapäeval otsustas valitsus anda omavalitsustele koolivõrgu korrastuse ja õpetajate koondamiskulude katteks 67 948 eurot, millest Türi vald sai 13 624 eurot.

Korralduse seletuskirjas on öeldud, et Türi vald taotles koolivõrgu korrastusega seotud õpetajate koondamiskuludeks, puhkusehüvitisteks ja täiendavateks personalikuludeks 133 428 eurot ning täiendavate õppevahendite soetamise kulude katteks 60 428 eurot.


Sellele, miks küsitud summa ja saadud toetus nii erinevad on, on mitu põhjust. Esiteks oli taotluses küsitud toetust praeguste koolide muu personali koondamiskuludeks, kuigi valitsus annab toetust vaid õpetajate tarvis. Seega polnud küsitud summa põhjendatud.
Teiseks leidsid taotluse läbivaatajad, et koondatavate õpetajate saamata jäänud puhkusehüvitis on eraldatud vallale varasemalt tasandusfondi kaudu.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles