Hiinlasest õpetaja õpetab ja õpib ise ka

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enne kui kitarriõpetaja Liu Wei asus kuulama, ega Liivar Rehela pillimänguoskus pole suve jooksul liiga rooste läinud, sättis ta poisi pilli häälde ja kiitis selle kõla.
Enne kui kitarriõpetaja Liu Wei asus kuulama, ega Liivar Rehela pillimänguoskus pole suve jooksul liiga rooste läinud, sättis ta poisi pilli häälde ja kiitis selle kõla. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Äsja alanud õppeaastal õpetab Türi muusikakoolis klassikalise kitarri erialal õpilasi hiinlane Liu Wei, kes loodab, et saab lastega suheldes senisest rohkem eesti keelt harjutada.

Esmaspäeval kohtus uus õpetaja esimest korda oma õpilastega. Teist aastat kitarriõpinguid jätkav Liivar Rehela ütles, et sai uue õpetaja kohta teada ema käest. «Kui kuulsin, et pean tunnis suhtlema inglise keeles ja õpetaja on hiinlane, siis imestasin küll,» tunnistas ta.


Wei iseloomustas oma uut töökohta vaid ülivõrretega. Eestist üldiselt rääkides tõi ta hea poolelt välja, et siin on rahulik elukeskkond, inimesed on sõbralikud ja ka loodus vaimustab teda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles