Rallisõitjad panid hooajale punkti

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võistluspaarile Roland Murakas-Kalle Adler andis lõppenud esimene rallihooaeg nelikveoliste võistlusautode klassis hulga kogemusi. Lõppenud Saaremaa rallilt saadud kõrge neljas koht suunas meeste mõtted ei millelegi vähemale kui tulevikus terendavale meistritiitlile.
Võistluspaarile Roland Murakas-Kalle Adler andis lõppenud esimene rallihooaeg nelikveoliste võistlusautode klassis hulga kogemusi. Lõppenud Saaremaa rallilt saadud kõrge neljas koht suunas meeste mõtted ei millelegi vähemale kui tulevikus terendavale meistritiitlile. Foto: Elmo Riig / Sakala

Enamikul kuu alguses Eesti autoralli ja kuu keskel rallisprindi meistrivõistlustel kaasa löönud järvakatest õnnestus mõõduvõttudelt punktilisa saada ning sellega ühtlasi ka kokkuvõttes hooaja lõppkohta parandada.

Tänavuste autoralli meistrivõistluste viimaseks, seitsmendaks osavõistluseks olnud 44. Saaremaa ralli võitsid Ford Focus WRC autoga sõitnud Ott Tänak-Kuldar Sikk.
Ralli üldarvestuses kõrgel neljandal ja klassis N4 teisel kohal lõpetasid Mitsubishi Lancer Evo IXga sõitnud Roland Murakas ja Kalle Adler.


Klassis N4 kiireim eestlane olnud Roland Murakas ütles, et võistlus läks neil hästi, tehnika toimis ja nad said sõita oma sõitu. Igaaastase üllatusena jäi Murakale Saaremaalt meelde veel pealtvaatajate suur arv.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles