Võidud hoiavad rahvasportlasi rallikeerises

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mosseliigast tulnuna BMW rooli istunud Argo Kuutok/Krister Aasa tegid tänavu kaasa oma esimese täispika rahvaralli hooaja.
Mosseliigast tulnuna BMW rooli istunud Argo Kuutok/Krister Aasa tegid tänavu kaasa oma esimese täispika rahvaralli hooaja. Foto: Miko Liivamägi

Paar aastat tagasi mosseliigast alustanud Türi valla mees Argo Kuutok tegi tänavu kaasa esimese täispika rahvaralli hooaja ning võttis klassis 2WD-B ehk kaherattaveoliste ja üle 1600 cm³ mootoritega masinate klassis 90 punktiga esikoha.

Eesti autospordi liidu (EAL) rahvaralli karikavõistlused koosnesid tänavu kuuest osavõistlusest: talvel sõideti Kõpus ja Koerus, suvel Lääne-Eestis ja Läänemaal ning sügisel Pärnu- ja Saaremaal.


BMW 323ga sõitnud ekipaaž Argo Kuutok ja Krister Aasa võidutses omas masinaklassis kolmel korral, korra jäid nad teiseks ja korra kolmandaks.

Kõige kehvemini läks kodusel, veebruaris peetud Koeru rallil, kust tulid kuuenda koha punktid. Lisaks tegid Kuutok ja Aasa hooaja jooksul kaasa kaks sprindietappi, kus nende osa oli esimene ja teine koht. Lähikonkurente edestasid nad 14 punktiga ehk ühe kolmanda koha jagu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles