Neljapäevase Järva Teataja tutvustus

Tiit Reinberg
Copy
Foto: Järva Teataja

Neljapäevane Järva Teataja kirjutab:

* Omavalitsusjuhtide huvide deklaratsioonist selgub, et siinsete volinike aastane sissetulek võib ulatuda koguni üle 100 000 euro piiri. Ametnike hulgas pole 2000eurone kuupalk aga enam haruldus.

* Tänasest algab Paides üritus «Hooviteater 2019», kus nelja päeva vältel annab linna hoovides etendusi 12 harrastustruppi, nende seas ka Paide huviteater ja Hillar Hanssoo põhikooli näitering. Veel on tulijaid suisa Tartust, Tallinnast ja Pärnustki. Kaasa lööb ka Paide teater, kes kutsub huvilisi luuleõhtule.

* Teisipäeva pärastlõunal said päästjad väljakutse Paide tehisjärve äärde võimalikule veeõnnetusele lapsega. Kohapeal selgus, et väike poiss oli lasterannas täispuhutava kummimadratsi võtnud ja sellega järvele läinud.

* Külaseltsile kuuluva Öötla mõisa suur saal on saanud paari kuuga uue põranda ning seinad ja lagi värske värvkatte.

* Tarkusepäev läheneb ja koolid hakkavad uuesti täituma õpilastega. Suurem osa Järvamaa koolidest avab uksed esmaspäeval, kuid märkimisväärne osa ei lase ennast nädalapäevast heidutada ja alustab aastat pühapäeval, 1. septembril.

* Laupäeval sõideti Aravete krossirajal motokrossi Eesti meistrivõistluste etappi külgvankritele ja quadracer'itele. Favoriidid ei vääratanud ja võitsid veenvalt.

* Imaverelane Tanel Teas (39) tuli mõttele korraldada Eistvere järve ääres uus suveüritus, Eistvere Sound, kus kuuleb drum and bass'i stiilis muusikat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles