Vallavalitsus ja raamatukogu kolivad kooli

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Kevadel läheb kolimiseks: veel enne, kui abivallavanem Elari Hiis võib end uues kabinetis sisse seada, tuleb koolimajas teha omajagu ümberehitusi, et sinna mahuksid ära nii raamatukogu kui ka vallaametnike kabinetid.
Kevadel läheb kolimiseks: veel enne, kui abivallavanem Elari Hiis võib end uues kabinetis sisse seada, tuleb koolimajas teha omajagu ümberehitusi, et sinna mahuksid ära nii raamatukogu kui ka vallaametnike kabinetid. Foto: Merit Männi

Kui eelmisele õppeaastale said Türi põhikooli algklassilapsed panna punkti veel harjunud moel, minnes suvevaheajale Hariduse tänava ääres asuvast väikesest algklasside majast, siis suve lõpul, uue põhikooli maja valmides vanas majas kooliaasta alguse puhul kell enam ei kõlanud ja ruumid jäid tühjaks.

Seda küll mitte kauaks, sest juba hilissügisel algavad ehitustööd, et teha ruumi uutele asukatele – kevade hakul kolivad sinna sisse raamatukogu ja vallavalitsus.

Veidi vähem kui kuu aja eest avati Türil pidulikult uus põhikool ning juba siis uuriti abivallavanem Elari Hiisilt, mis saab Hariduse tänava ääres seisavast algklasside majast, kus koolitarkust on jagatud pea sadakond aastat. Kas tõesti jääb uhke maja tühjalt seisma ja lagunema?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles