Järvakaid on tabanud liikumisbuum

Järva Teataja
Copy
Samme saab koguda nii joostes kui kõndides
Samme saab koguda nii joostes kui kõndides Foto: Pixabay

Kevade tulek on järvakad liikuma pannud. Nimelt on üle maakonna tekkinud erinevad liikumisväljakutseid rohkem kui seeni peale vihma!

Märtsi alguses algatas liikumisväljakutse #kõnnijärvateatajaga Järva Teataja ise, kutsudes inimesi kaasa iga päev veidi jalutama või jooksma. Kuigi rõhutasime enda väljakutses, et sammude arv pole nii tähtis, oli inimeste jagatud liikumisäppide kuvatõmmistest näha, et väga paljud lugejad kõnnivad iga päev rohkem kui 10 000 sammu. Pikemat lugu Järva Teataja liikumisväljakutsest saab lugeda laupäevasest lehest või: Koroonaajal iga päev 10 000 sammu? Miks mitte!.

Samme kutsus tegema ka Albu noortekeskus, kes kaasas ettevõtmisse kõik Järva valla noored. Albu noortekeskuse liikumisväljakutse kestis ligi kaks nädalat ning saab tänasega läbi.

Foto: Albu noortekeskus

Albu põhikool ja Aravete keskkool algatasid märtsi teises pooles liikumisväljakutse "Õpetajad vs. õpilased", kus õpetajad ja õpilased saavad omavahel võidu kõndida.

Samuti Järva vallas asuv Kagavere küla algatas oma külaseltsiga liikumisväljakutse, mis hõlmab peidetud punktide otsimist. Tublimatele on ka auhinnad.

Foto: Kagavere küla selts
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles