Paide linnapea: Kõik avaliku sektori töötajad peaks olema vaktsineeritud

Tiit Reinberg
Copy
Kui praegu teatab Paide raekoja uksel olev silt, et selles majas tuleb maski kanda, siis linnapea Priit Värgi ettepaneku läbimineku korral saaksid linnavalitsuses töötada üksnes vaktsineeritud ametnikud.
Kui praegu teatab Paide raekoja uksel olev silt, et selles majas tuleb maski kanda, siis linnapea Priit Värgi ettepaneku läbimineku korral saaksid linnavalitsuses töötada üksnes vaktsineeritud ametnikud. Foto: Dmitri Kotjuh

Paide linnapea Priit Värk tegi ettepaneku, et avalikus sektoris töötamiseks peaks vaktsineerimine olema kohustuslik. Kui see ettepanek ei leia vabariigi valitsuses heakskiitu, siis loodab Värk, et siinsete elanike kaitseks peavad edaspidi vähemalt kõik omavalitsuste töötajad olema vaktsineeritud.

Värk saatis Eesti linnade- ja valdade liidu juhatusele kirja kus teeb ettepaneku, et liit võiks teha vabariigi valitsusele ettepaneku, et avalikus sektoris töötamiseks on vaktsineerimine kohustuslik. Ta selgitas, et tema ettepanek ei puuduta erasektorit. "Avalikus sektoris töötamine ei ole inimõigus ja meil, omavalitsuse ja riigiesindajatel on moraalne kohustus, et enne kui nõuame kõigilt teistelt vaktsineerimist, siis peab omal kodu korras olema."

Priit Värk
Priit Värk Foto: Dmitri Kotjuh
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles