Kolmikute pere loodab vee heategijate abiga majja saada

Järva Teataja
Copy
Foto: Erakogu

Oktoobris kirjutasime Järva Teatajas Türil elavate kolmikute vanematest, kel õnnestus läbi raskuste osta korter, mis võimaldaks neil lapsi sagedamini värske õhu kätte viia ning murraks pereema mure pääseda lastega ka ennelõunasel ajal kodust liikuma. Soetatud korter oli sedavõrd halvas seisus, et vajas kapitaalremonti ning noor pere pöördus avalikkuse poole palvega neid võimalusel ehitusmaterjalidega aidata. Vajalikke materjale anneteti perele omajagu ent nüüd seisavad vanemad silmitsi uue murega - korterisse oleks vaja ka vee- ja kanalisatsiooniühendust.

"Oleme saanud palju abi ehitusmaterjalide osas. Suured tänud kõigile,kes aidanud. Kahjuks vajame järjekordselt abi. Nimelt maja kuhu soetasime omale uue kodu on kortermaja(ilma toimiva ühistuta). Selleks, et saaksime vee -ja kanalisatsiooni trassi korterisse viia peame paigaldama veemõõdukaevu ja lisaks teiste korterite ette liitumispunktid. Summa on meie jaoks ulmeline. Kuna majast keegi teine hetkel liitumisest huvitatud pole, peaksime meie selle raha kuskilt leidma. Kahjuks 4 väikelast kasvatades meil selliseid summasid pole. Trassi kaevamine koos nende kaevu ja liitumispunktiga läheb umber 10000-15000 maksma," kirjutab pereema Külen Erala ja avaldab lootust, et ehk leidub mõni trassidega tegelev firma, kes suudaks neid aidata, juhendada või suunata, kelle poole pöörduda.

"Olukord meie perele väga keeruline, kuna seoses veemurega seisab kogu ülejäänud ehitus. Rahalise abi eest oleme samuti tänulikud," märgib Erala.

Kui soovid aidata:

Tel.number 56281856

kulenerala1@gmail.com

Külen Erala

EE297700771006284078

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles