Politsei pidas Mäos kinni alaealise kihutaja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kaspar Pokk/Kanal2

Politsei pidas laupäeval Mäos kinni alaealise noormehe juhitud BMW, mis kihutas teel ligi 190km tunnikiirusega.

Mäos sõidukite liikumiskiirust mõõtnud politseinikud märkasid laupäeval kella 16.15 ajal Tartu poolt Tallinna suunas kihutavat kolmanda seeria BMW-d, mille liikumiskiiruseks mõõdeti 186 km/h. Auto roolis oli 17aastane piiratud juhtimisõigusega noormees.  Pärast kihutaja kinnipidamist vormistasid politseinikud rikkumise ning autoga ei lubatud enne edasi sõita, kui saabub kaine ja juhiluba omav isik.

Politsei patrullteenistuse vanem Üllar Kütt ütles vahejuhtumit kommenteerides, et niivõrd suure kiiruseületamise puhul on ette nähtud karmid karistused - rahaline karistus kuni 1200 eurot, arest kuni 30 ööpäeva ning juhtimisõigus võidakse ära võtta kuni kaheks aastaks.

Aasta tagasi ehk 2. aprillil 2011 peatasid politseinikud samas kohas, Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel Mäos sõiduauto Audi, mille liikumiskiiruseks mõõdeti samuti 186 km/h. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles