Neljapäevase Järva Teataja tutvustus

Tiit Reinberg
Copy
Foto: Järva Teataja

Neljapäevane Järva Teataja kirjutab:

* Pärast seda, kui kauaaegne Türi kirikuõpetaja Teet Hanschmidt veebruaris emerituuri suundus, on Türi Püha Martini kiriku kogudus olnud õpetajata. Eeloleval pühapäeval aga esitletakse kogudusele uue õpetaja kandidaati, kes peab proovijutluse.

* Sisseastumisavalduste vastuvõtust Paide ja Türi gümnaasiumi selgub, et mõlemad koolid on tulemusega rahul. Paide kooli tuli sooviavaldusi suisa rekordarv.

* Hiljuti alustas Paide spordikeskus linnastaadionil laiendustöid, mille tulemusel saab staadioni keskel olev jalgpalliväljak lõpuks ometi õigetesse mõõtudesse, mis on nõutav Eesti kõrgliiga jalgpallimängude korraldamisel. Paide linnastaadioni muruväljaku mõõdud olid seni Eesti spordiregistri andmetel 98 × 64 meetrit. Rahvusvahelisel tasemel mänge teenindavatele jalgpalliväljakutele on esitatud nõuded, kus väljaku pikkus peaks jääma 100 ja 110 ning laius 64 ja 75 meetri sisse.

* Paide linnavalitsus liidab alates 1. septembrist Tarbja lasteaed­-kooli lasteaiaosa Sookure lasteaiaga. Kuna muudatus toob Sookure lasteaia direktorile Liia Koppelile olulist lisakoormust, juurde neli rühma Viisust ja Tarbjalt ning alluvusse ligi 15 uut inimest, siis on ta otsustanud ameti maha panna.

* Tänavu esimesse taotlusvooru, millega oli võimalus kultuurkapitalilt küsida toetust ürituste korraldamiseks, samuti stipendiumideks, esitati Järvamaalt hulk avaldusi. Suurima toetuse, 4000 eurot, pälvis Türi vibukool, mille eest sõidavad sportlased võitlema Horvaatiasse, Hiinasse ja Koreasse.

* Paide linnameeskond pidas eelmisel laupäeval koduväljakul Premium liiga viienda vooru mängu FC Kuressaarega ja võitis 3:1. Üle 300pealise kodupubliku ees mänginud Paide linnameeskond teenis sellega tabelisse kolm punkti lisaks ja hoiab nüüd teist kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles