Jaaniööl sõideti selge peaga

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil on Tallinna-Tartu maantee. .
Pildil on Tallinna-Tartu maantee. . Foto: Margus Ansu.

Järvamaal möödusid pühad politseile ja Päästeametile rahulikult, roolist tabati üks purjus juht ja oli ka kaks väljakutset tulekahjule. 

Paide politseijaoskonna  välijuht Margus Kitsing ütles, et ainus mootorsõidukijuht, kel tuvastati alkoholi piirmäära ületus tabati roolist 23. juuni hommikul Roosna-Alliku vallast Viisust. "Tegemist oli 45-aastase rollerijuhiga," täpsustas Kitsing.  "Selle üle, et jaaniöö politsei jaoks nii rahulik oli, võib vaid rõõmu tunda."  

Kui mujal Eestis valmistasid päästjatele möödunud ööpäeva jooksul pigem muret tugeva tuule tõttu teele murdunud puud, siis Järvamaa päästjad käisid kustutamas kaht tulekahju. Päästeameti operatiivkorrapidaja Indrek Ammeri sõnul said päästjad eile, 23.juunil kell 13.02 said väljakutse Vaole, kus põles alajaam.  "Üks väljakutse oli ka Türilt, kus Loodi tänaval põles kõrvalhoone," lisas ta. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles