Video: põlenud KEA keskus kukkus kokku kui kaardimaja

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

9. juulil kell 16.23 teatati põlengust Paides Tallinna tänaval, kus põles kolmekordne kasutuseta maja. Päästjate kohale jõudes olid leegid katusest väljas ning hoone põles suures ulatuses. 

Tuli arenes kiiresti edasi ning jõudis ka hoone keldrikorruseni. Põleng lokaliseeriti kell 18.27 ning likvideeriti kell 23.27.

10. juulil kell 3.23 tuli teade suitsust sama maja juures, kus oli üks tulekolletest taas süttinud. Päästjad kustutasid tulekolde kell 3.59. Kuigi hoone seinad on veel püsti, on maja sisuliselt hävinenud. Vaata videot, kuidas põlenud hoone kukkub kokku kui kaardimaja.

Tegemist oli muinsuskaitsealuse endise Kesk-Eesti arenduskeskuse hoonega, mis renoveeriti 1990ndatel aastatel. Tulekahju tekkepõhjuse selgitab menetlus.

Ligi paar aastat tagasi ostis hoone eraettevõte ning aeg-ajalt võis näha, et majas käivad remonditööd. Väidetavalt soovis uus omanik seal avada meelelahutusasutuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles