Linnameeskond loodab hoida pea külmana

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paide Linnameeskond - JK Sillamäe Kalev
Paide Linnameeskond - JK Sillamäe Kalev Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Täna kohtub Paide linnameeskond jalgpalli Premium liigas Rakvere JK Tarvas meeskonnaga, keda nad on sel hooajal kahel korral võitnud.

Paide linnameeskonna treener Meelis Rooba ütles enne kohtumist, et tähtis on suuta hoida pea külmana ja olla keskendunud kõik 90 minutit.

Võistkonna mängija Jasper Uwaegbulam lisas, et Rakvere on küll viimasel kohal, kuid selge on see, et nad lähevad igale mängule vastu sooviga punkte juurde teenida. «Meie ei tohi jällegi pärast kaotusi Sillamäele ja Infonetile rohkem libastuda, vaid soovime tabelikohta parandada,» kinnitas ta kohtumise olulisust. «Edu võti on meie endi käes, me peame seda mängu võtma täie tõsidusega ja kogu kohtumise jooksul maksimaalselt pingutama. Kui suudame mängida nii nagu Infoneti vastu teisel poolajal, siis oleme favoriidid ja teeme Rakvere elu raskeks.»

Paide linnameeskonna ja Rakvere JK Tarvase kohtumist Paide linnastaadionil vaata otsepildis siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles