Politsei otsib uut ID-kaardi reklaaminägu

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Politsei

Politsei- ja Piirivalveamet korraldab fotokonkursi uute isikutunnistuste ja elamisloakaartide näidiste näofoto leidmiseks.

Täna alanud konkursi võidufoto avalikustatakse 27. jaanuaril, kui ID-kaart tähistab 15. sünnipäeva ning seda hakatakse kasutama isikutunnistuste ja elamisloakaartide näidistel ning dokumente tutvustavates infomaterjalides. Konkursil osalemiseks saab tänasest kuni 20. jaanuarini saata foto ja osaleja andmed e-posti aadressile konkurss@politsei.ee. Täpsemad nõuded fotole ja tingimused osalemiseks leiab PPA kodulehelt.

PPA identiteedi ja staatuste büroo juhi Margit Ratniku sõnul on uue näofoto valimine hea võimalus inimesi kaasata, et ühiselt tähistada igapäevaelus asendamatuks muutunud ID-kaardi sünnipäeva. „15 aastaga antud rohkem kui pool miljardit digiallkirja ja 339 miljonit autentimist näitab selgelt, et ID-kaart muutis meie elu mugavamaks, vähendanud bürokraatiat ja teinud rohkelt teenuseid lihtsasti kättesaadavaks.“

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles