Türi tänavu oma Selverit ei saa

Kristo Kivisoo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiit Reinberg

Kuigi viimastel nädalatel on Türil Grossi poe kõrval asuval nn Selveri krundil tegevust märgata, ei kavatse kauplustekett tänavu Türil poodi avada.


Selveri arendusjuht Margus Saar ütles, et Eestisse ei tule sel aastal ühtki uut Selverit, uusi kauplusi avatakse vaid Lätis.
Sellest, et Türil  käiks tegevus ehituse ettevalmistamiseks, polnud Saar midagi kuulnud. «Ei tea sellest midagi ka Tallinna Kaubamaja Kinnisvara juhid,» sõnas ta.
Türi abivallavanem Enn Mäger ütles, et alale on koostatud Selveri kaupluse detailplaneering ja kokkuleppe kohaselt valmistab platsi ehitustöödeks ette eelmine omanik Enn Kingo.


Müügitulemustega Järvamaal on Selveri juhid rahule jäänud. «Paide Selveri on rahvas sõbralikult vastu võtnud, laadakampaania läks edukalt,» ütles Selveri ostu- ja tootmisdirektor Andres Heinver.
Heinver usub, et kliendid tunnevad sama suurt heameelt peagi algavatest hulgipäevadest. «Kevadeks on häid uudiseid veelgi: Selveri Köök plaanib tulla välja uue tooteliiniga, mis hakkab pakkuma soodsama hinnaga valmistoite,» lausus ta. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles