Õpilased võitsid Kuldse Putsa

Merili Nikkolo
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu.

Väätsa põhikool lõpetas kolmanda õppeveerandi lustliku jalgpallimänguga õpetajad vs algklasside jalgpallimeeskond (FC Paide-Väätsa 2003-2004).


Õppealajuhataja Anneli Mand lausus, et juba algusminutid tõotasid pingsat võistlust, kui vigastuse tõttu tuli üks võistleja kanderaamil platsilt kõrvale tuua. „Võistlusvaim oli aga suur ja toibumine kiire. Tasavägine mäng tõi kordamööda väravaid nii ühele kui teisele poolele. Nii mõnelgi õpetajal olid jalgpallireeglid ununenud, nii et kohtunik pidi korra isegi kollast kaarti näitama. Õnneks jäi punane siiski tulemata,“ ütles ta.

Õpetajad olid seekord rohkem rõhku pannud soengutele: „Pall pole oluline, soeng on põhiline!“ Publik elas mängule aktiivselt kaasa, vaheaegadel ei puudunud ka tantsutüdrukud. Mäng lõppes seisuga 7:8 laste kasuks. Auhinnaks oli tööõpetuse õpetaja poolt valmistatud karikas Kuldne Putsa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles