Motokrossil jagus eestlastele poodiumikohti

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja
Türi vallas Kihli krossirajal toimunud Euroopa meistrivõistlustel motokrossis sõitsid eestlased end MX2 juunior klassis teiseks ja kolmandaks. 85cc mootorrataste klassis oli meie parim aga alles 19. kohal.

MX2 juunior klassis tuli kahe sõidu põhjal esimeseks lätlane Davis Ivanovs teisena lõpetanud Rannar Uusna ja kolmandaks jäänud Priit Rätsepa ees.

Rätsep jäi ise oma sõiduga rahule, sest Kihlis saadud kolmas koht säilitas talle meistrivõistluste paremusjärjestuses liidripositsiooni. «Lähima konkurendi Peter Tadici ees õnnestus mul täna vahet veelgi suurendada,» kommenteeris Rätsep.

85cc klassis võttis oma hollandlane Lars Van Berkel Tim Gaiseri ja Micha-Boy De Vaali ees. Finaalis kaasateinud seitsmest eestlasest lõpetas parimana Karl Saat 19. kohal.

Võistluste korraldaja, Türi AMK juhatuse esimehe Heino Aavasalu sõnul kulges kõik plaanipäraselt, vaid pealtvaatajate hulka hindas ta tagasihoidlikuks. «Kuna eile oli hommik vihmane, siis ilma tõttu jäi ära vaid üks päevatreening, aga kõik muu on toimunud,» lisas ta. (JT)
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles