Bussiliin peatub ka väikestes maakohtades

Kristo Kivisoo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bussifirma Taisto Liinid pani Viljandi ja Tallinna vahel sõitma kiirbussi
Bussifirma Taisto Liinid pani Viljandi ja Tallinna vahel sõitma kiirbussi Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Tänasest lisandub Taisto bussiliini Viljandi–Tallinn sõiduplaani mitu Järvamaa peatust.

Taisto liinispetsialist Jan Landrat andis teada, et iga päev Viljandist kell 7.15 väljuv buss peatub nüüd Järvamaal Kurlas, Imaveres, Koigis ja Mäos.


Tallinnast kell 14.30 Viljandisse suunduv buss peatub Annas, Paides, Reopalus, Türil, Säreveres, Oisus ja Kabalas. «Peatuste lisamisega soovime vastu tulla kohalike omavalitsuste ettepanekule võimaldada Viljandi–Tallinn trassi äärde jäävate piirkondade elanikele paremat bussiühendust maakonnakeskustega,» selgitas Landrat. «Majanduslanguse ja reisijate vähenemise tingimustes on ka bussiettevõttele otstarbekas teha suurte teede ääres rohkem peatusi, mitte sõita pooltühjade bussidega ainult suurte maakonnakeskuste vahet.»


Reisijate vähesus sundis GoBusi eelmisel nädalal ära jätma reedeti ja pühapäeviti liikuva Rakvere–Viljandi bussi, mis läbis ka Paidet. Rakveresse väljus buss Paidest kell 19.05 ja Viljandisse kell 16.10. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles