Saaremaa ralli üllatas ootamatustega

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Laine/Erki Kriisa
Alar Laine/Erki Kriisa Foto: Erakogu

Läinud reedel ja laupäeval Saaremaa kesk- ja lääneosas sõidetud 42. Saaremaa rallil tulid üldarvestuses järvalaste parimatena Margus Murakas ja Silver Kütt Mitsubishi Lancer Evo 9ga kuuendaks.


Üldarvestuses 45. ja klassis E9 viiendale kohale jäänud Meelis Vaarma hindas oma sõitu tugeva kolmega. «Sõidukiiruse poolest hakkasime osal katsetel juba soovitu juurde jõudma, kuid veelgi paremale kohale jõudmiseks jäi meil stabiilsusest ikkagi puudu,» selgitas ta.
Vaarma märkis, et see oli neil kolmas kord Saaremaa rallist osa võtta. «Selle ralli rajad ongi väga eriilmelised, sest libedad lõigud vahetuvad kuivadega ja alati tuleb ootamatusteks valmis olla,» lausus ta.

Saaremaal oli võistlemas kaheksa järva rallipaari, kellest sõitis lõpuni viis. David Sultanjants ja Jaan Põldsepp, Alar Laine ja Erki Kriisa ning Roland Murakas ja Meelis Vooro olid tehniliste probleemide tõttu sunnitud katkestama. (JT)

TULEMUSED
42. Saaremaa ralli 2009
6. (N4 klassis 5.) Margus Murakas/Silver Kütt Mitsubishi Lancer Evo 9 56.34,1.
12. (A8 klassis II) Marko Virkoja/Mihkel Sagar Mitsubishi Lancer Evo 8 57.49,7.
45. (E9 klassis 5.) Meelis Vaarma/Urmet Aare Lada Samara 1:03.35,0.
60. (E10 klassis 10.) Rudolf Rohusaar/Siim Oja Nissan Sunny GTI 1:08.21,3.
75. (N3 klassis 7.) Tarmo Savisaar/Tarmo Lai Honda Civic Type-R 1:19.27,1.

Allikas: rally.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles