Gripp jättis kooliürituse ära

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Türi gümnaasium

Türi gümnaasium lükkas oma kooli nädala tänasele päevale kavandatud isetegevuskonkursi üle-eestilise haiguspuhangu tõttu edasi.

Kooli huvijuht Katrin Kariste ütles, et klasside isetegevuskonkurss teemal «Saladused» päris ära ei jää, vaid tuleb esimesel võimalusel. «Koolis küll palju puudujaid pole, kuid järgime tervishoiuameti ettekirjutust jätta võimalusel ära suured rahvakogunemised,» lisas ta.
Oma kooli nädala viimasel päeval, reedel olid kõik pidupäevale kohaselt kõik kooli oodatud stiilis sinimustvalge, mida osa õpilasi oli ka järginud.

Neljapäeva stiil oli retro, vahetunde täitsid mängud, oli vahvlimüük ja vahetustunnid IV ja XII klassi õpilastele. Esmaspäeval oli laulmispäev, kus vahetundidesleidisid aset ühislaulmised.

Oma kooli nädalat pidada on koolil iga-aastane tava, mille kaudu gümnaasium kutsub õpilasi ja õpetajaid ühisüritustest osa võtma ning annab koolile nädala jagu tegevusi, mis seovad kooliperet. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles