Järvakad kuuluvad kestuskrossis Eesti paremikku

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Täna Türi vallas Kihli krossirajal peetud Eesti karikavõistluste kolmandal osavõistlusel talvises kestuskrossis hõivasid järvakad poodiumi kõrgeima astme nii soolomootorrataste klassis MX2 kui

quadracerite

meeskondlikus sõidus.


Esimesena tuiskasid Kihlis tunniseks sõiduks soolomootorrattad (MX1, MX2, 85cc). 85cc mootorrataste klassis hoolitses järvalaste parima tulemuse eest Kristen Pilv, tulles neljandaks. Klassis MX1 oli Mirko Falten samuti neljas ning klassis MX2 Tanel Rauk esimene ja Tom Õunmaa kolmas. Kõik neli kuuluvad Türi AMK alla.

Päeva teises stardis lasti 20 minutiks rajale väikesed quadracerid (Quad100 ja Quad200). Klassis Quad100 võttis võidu Martin Adamson ja Quad200 oli neljas Kaidor Kompus. Mõlemad noormehed sõidavad motoklubi Quad all.

ATV-d (ATV700 ja ATV1000) ja quadracerid selgitasid parimad kahetunnise meeskondliku kestussõiduga. Quadraceritest pani Kihlis oma paremuse maksma paidelane Meelis Jürgenson koos pealinlasest paarimehe Gary Kevin Krõmmiga. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles