Viisu küla võitis valla talimängud

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Eelmisel reedel ja laupäeval olid Roosna-Alliku valla XV talimängud, millest võttis osa viis võistkonda, kohalikele pakkusid konkurentsi ka järvajaanilased.

Reede õhtul võtsid võistkonnad mõõtu Veski-Silla bowlingurajal. Laupäeval avati mängud kell 12 rahvamaja ees.

Võistkonnad võistlesid suusatamises, kabes, lauatennises, koroonas, lauajalgpallis, nooleviskes, meeskonnavõistluses ja mälumängus, lisaks tuli esitada üks omaloomingukava tuntud TV-saadete põhjal.
Roosna-Alliku noorsoo- ja sporditööspetsialist Tiiu Väli lausus, et eraldi oli mõõduvõtt meeskondade juhtidele. Esikoha võituis Lembit Nõlvak, teiseks jäi Maret Põder ja kolmanda koha sai Kairi Kapitonov.

Kõikide alade tulemusi kokku liites võitis talimängud 57 punktiga Viisu küla, 52,5 punktiga järgnesid Sassis Semude ja 51 punktiga Pakiauto võistkond. Neljandaks jäid külalised naabervallast Järva-Jaanist, viiendaks valla ja hariduse ühendvõistkond Harval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles