Valimistulemus Koigis vallavanemat ei üllatanud

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmise aasta parimat MTÜ juhti ja aasta küla eestvedajat MTÜ Prandi Küla ja Allikad juhatuse esimeest Õnne Põllumetsa õnnitles Koigi vallavanem Kristjan Kõljalg.
Eelmise aasta parimat MTÜ juhti ja aasta küla eestvedajat MTÜ Prandi Küla ja Allikad juhatuse esimeest Õnne Põllumetsa õnnitles Koigi vallavanem Kristjan Kõljalg. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Koigi vallas kogusid tänastel valimistel enim inimeste hääli senine vallavanem Kristjan Kõljalg (80). Talle järgnes Rita Sardis (38) valimisliidust Tasakaal.

Koigi vallas käis valimas 58,98% valimisealistest kodanikest. Volikogus said reformid kuus, valimisliit Tasakaal kolm, keskid ühe ja sotsid ühe koha.

Kristjan Kõljalg ütles, et sellist tulemust ta ootaski. «Valijad hindasid meie viimase nelja aasta tööd ja eks selle põhjalt need hääled tulidki,» märkis ta. «Suurt üllatust need valimised ei toonud. Vähesed toimunud liikumised on seotud vast sellega, kuidas keegi oma kampaaniat tegi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles