Karedal jätkab ilmselt senine vallavanem

Birgit Itse
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kulno Klein
Kulno Klein Foto: Andrus Eesmaa

Karedal valimised võitnud valimisliidu Kareda Kodupaik esinumber ja suurima häältesaagi kogunud Ene Mikk rääkis, et valimisliitu kokku pannes sai kirja pandud soov, et praegune vallavanem Kulno Klein jätkaks ametis ka pärast valimisi.  

Samal seisukohal on valimisliit ka praegu. Miku ütlust mööda volikogu esimehe kandidaati nad konkreetselt ei arutanud. „Minu isiklik arvamus on, et Janno Naul on olemas volikogu aseesimehe kogemus ja seda argumenti peaks kaaluma.“

Mis puudutab ühinemisläbirääkimisi Koeruga, siis neid tuleb Miku arvates jätkata, kuid kellega ja millal Kareda ühineb, ei julge ta öelda. Tema teada on ka riiklikul tasandil tehtud plaanid, mis näevad ette Järvamaal suuremat omavalitsust, kui ainult Kareda ja Koeru ühinemise järel tekkiv. „Võimalik, et kokku pannakse mitu omavalitsust,“ sõnas Mikk. Ta jagab ka seisukohta, et vald + vald liitumine pole Kareda puhul kõige otstarbekam. „Osa ajab igapäevatoimetusi Paides, teistele on Koeru lähedal, kolmandatele Järva-Jaani, neljandad käivad Roosna-Allikule,“ põhjendas ta. Pigem pooldab Mikk ühe suure Järvamaa valla ideed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles