Linnameeskond kuldab publiku üle

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Täna Paide linnastaadionil toimuva linnameeskonna ja FC Kuressaare vahelise meistriliiga kohtumise ajal on pealtvaatajatel võimalus võita nii Husqvarna aiatehnikat, rahvuskoondise mängijate autogrammidega jalgpall kui ka neli rahvuskoondise mängu piletit.


Ühtlasi vajab Paide linnameeskond pealtvaatajate abi, et põline rivaal FC Kuressaare kodustaadionil seljatada. Kuna laupäevane kohtumine hetkel turniiritabelis lähima konkurendi FC Kuressaare vastu tõotab kujuneda üheks hooaja tähtsaimaks kohtumiseks linnameeskonna jaoks, siis loodavad nii linnameeskonna mängijad kui peatreener Meelis Rooba, et staadioni äärde tuleb ka palju pealtvaatajaid, kes linnameeskonda toetaksid.

Kui eelmise hooaja kodumängudel loositi publiku seast välja 10 õnnelikku, kes said mängu vaheajal osaleda Husqvarna vigurpenaltilöömise võistlusel ning hea löögitäpsuse korral võita muruniiduki, võsa- või hekilõikuri ning mootorsae, siis laupäeval saavad penaltilöömisõiguse kõik pealtvaatajad ning seda mitte ainult mängu vaheajal vaid ka mängu ajal.

Lisaks loositakse publiku seast välja viis õnnelikku, kellest neli saavad 11. augustil A. Le Coq Arenal toimuva Eesti ja Fääri saarte vahelise EM valiksarja kohtumise pääsmed ning üks Eesti rahvuskoondise mängijate allkirjadega jalgpalli. Suurim võit on linnameeskonna fännide jaoks kindlasti aga viimastes voorudes väga head mängu näidanud linnameeskonna võit oma põlise rivaali üle, kellega on koos mängitud juba ka esiliigas.

Kõik sõpruskonnad aga, kes tulevad staadionile neljakaupa, saavad mängule poole hinnaga. Linnameeskonna ja FC Kuressaare vaheline kohtumine Paide linnastaadionil algab täna kell 19.30, kohtumisest teeb otseülekande ka telekanal TV14. (JT)
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles