Kogukonnakeskus kutsub üles annetama vanu jalgrattaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kristo Kivisoo / Järva Teataja

Paides Tallinna 9/11 hoonekompleksis tegutsev Paide kogukonnakeskus kutsub järvalasi üles annetama kogukonnakeskuse Welopargile vanu jalgrattaid, mis ei pea olema tipp-topp korras, vaid võivad vajada meistrimehe kätt.

Welopargi üks asutajatest Rainer Eidemiller ütles, et park luuakse sooviga toetada taaskasutust. «Mõte on selles, et seisma jäänud rattad toodaks keskusse, me teeme need korda ja laenutame välja,» selgitas ta.
Welopark laenutab rattaid raha või talgutöödega teenitud P.A.I-de eest.
Eidemiller lisas, et kui Mäo bussiterminal ja sinna ehitatav rattaparkla valmis saab, võib laenutada Welopargist ratta ja sinna bussi peale sõita.
Eidemiller märkis, et lisaks laenutusele tahab kogukonnakeskus Welopargist teha hoolduskeskuse. «Kui keegi tahaks ise oma ratast kõpitseda, aga tal pole vahendeid ega kohta, siis saaks ta seda meie juures teha,» pakkus ta.
Rajatavasse Weloparki ootab Eidemiller rattaid, mida saab korda teha. «Päris ainult raami ei tahaks, aga kui on ratas, millel on näiteks sadul puudu või on kett katki, siis selliseid võtame küll vastu,» ütles ta.
Kes soovivad avalikuks kasutuseks mõeldud Paide rattapargi loomisele oma vana ratast annetades kaasa aidata, võivad endast märku anda aadressil rainer@weissenstein.ee või telefonil 508 7217.
Welopark avab uksed 28. augustil kell 15. Avaüritusel on kohal ka professionaalne jalgrattaparandaja, kes selgitab ja näitab, kuidas nii uusi kui vanu rattaid remontida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles