Paides avas uksed kauplus EcoHunt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Täna avas osaühing Est Arms Paides Väike-Aia 5 kaupluse EcoHunt.


Ettevõtte tegevjuht Tõnis Orumaa ütles, et kaupluses müüdav kaup jaguneb viide suurde kategooriasse: kalandus, jahindus, militaarvaldkond, isikukaitse ja lemmikloomadega seonduv. «Lemmikloomade tarbed sai võetud just seetõttu, et lisaks jahikaubale oleks jahimeestel ja ka teistel võimalik osta kõrge kvaliteediga toitu Eukanuba ja muid lemmikloomatarbeid,» selgitas ta.


Orumaa meelest peaks müügil olevast jahindus- ja kalastustarvete valikust igaüks midagi oma varustuse täienduseks leidma. «Isikukaitse poole pealt leiab poest nii jahimees, kalamees kui ka iga tavainimene midagi: müügil on päästevestid, tulekustutusvaibad, kustutid, kuulmekaitsed, valgustusvahendid ja enesekaitsegaasid, militaarkaupadest on saadaval kõik matkamiseks vajalik ning lai valik militaarrõivaid ka vabal ajal kandmiseks,» selgitas ta.


Orumaa lubas, et lisaks kaupluses olevale on tooteid ja kaupu võimalik tellida ka kataloogist.
Est Arms pakub ka ettevõtetele ja asutustele tulekustutusvahendeid ja nende hooldust koostöös osaühinguga Rauplan Balti ning isikukaitsevahendeid maailma ühelt suurimalt tootjalt MSA. «Eukanuba koeratoitudele on eraldi pakkumised lepingulistele kasvatajatele,» lisas Orumaa.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles