Türi koolide õpetajate konkursile tuli 149 avaldust

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Türil loodavasse põhikooli kandideeris 100 ja ühisgümnaasiumi 49 inimest, konkursi tulemused selguvad kuu lõpuks.
Türi põhikooli direktor Garis Pihelgase selgitusel on 43 õpetaja ning õppealajuhataja, huvijuhi, logopeedi, psühholoogi ja sotsiaalpedagoogi ametikohale kandideerinud sada inimest.

Enamik dokumentide esitajatest on Türilt, kuid kandideerijaid on ka Paidest, Tallinnast, Jõhvist, Tartust, Rakverest ning Viljandi, Jõgeva, Rapla ja Harju maakonnast.
Rohkem avaldusi on esitatud klassiõpetaja, sotsiaalpedagoogi, matemaatika ja kehalise kasvatuse õpetaja ametikohale. Esimese valikuna pole keegi avaldanud soovi alustada tööd poiste käsitöö õpetajana.
Türi ühisgümnaasiumi direktori kohusetäitja Ellu Rusi andmetel on 18,1 õpetaja ning õppealajuhataja ja huvijuhi ametikohale esitatud 49 avaldust.
Kolmandik dokumentide esitajatest on Tallinnast, Tartust ja Viljandi maakonnast. Rohkem soovitakse alustada loodavas ühisgümnaasiumis tööd huvijuhina.
Täna vaatavad konkursikomisjonid üle kõik konkursile saadetud dokumendid ja kutsuvad seejärel dokumendivooru läbinud vestlusvooru.
Konkursi tulemused selguvad kuu lõpuks.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles