Projektiraha tahab rekordarv taotlejaid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõuna-Järvamaa Koostöökogu tegevjuht Ülle Leesmaa tunneb rõõmu, et tema unistus, tuleks palju projekte, on täitunud. Ees ootavad rasked otsused, kelle projekti toetada ja kes jääb seekord toetusrahast ilma.
Lõuna-Järvamaa Koostöökogu tegevjuht Ülle Leesmaa tunneb rõõmu, et tema unistus, tuleks palju projekte, on täitunud. Ees ootavad rasked otsused, kelle projekti toetada ja kes jääb seekord toetusrahast ilma. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Tavapärase poolesaja projekti asemel laekus Lõuna-Järvamaa Koostöökogule selles taotlusvoorus 110 projekti, ettevõtjaid on toetuse taotlejate hulgas varasemast koguni viis korda rohkem.

Türi, Imavere ja Väätsa valla kohaliku Leader-tegevusgrupi, MTÜ Lõuna-Järvamaa Koostöökogu tegevjuhil Ülle Leesmaal on käes kibekiired tööpäevad.


Esmaspäeva õhtuks, mis oli projekti esitamise tähtaeg, oli talle laekunud 110 projekti, eelmistel aastatel on nende hulk jäänud 50 ja 60 vahele. «Ühest küljest on täitunud meie unistus, et tuleks palju projekte, teisalt on natuke ka hirm, kuidas nende vahel rahastamist otsustama hakata,» tunnistas Leesmaa.


Koostöökogu saab tänavu laiali jagada 640 000 eurot (10 mln kr), aga taotlusi on esitatud 1,5 mln euro (25 mln kr) eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles