Linnameeskond sai ründesse abiks kogenud mängumehe

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Jevdokimov
Jüri Jevdokimov Foto: Paide linnameeskond Facebook

Järvamaa esindusklubi Paide Linnameeskonnaga on FC Infonetist liitunud 28-aastane ründaja Jüri Jevdokimov, kes oma debüüdi Paide eest võib teha juba pühapäevases mängus FC Levadiaga.

 

Kuressaares sündinud, aga kogu lapsepõlve Türi lähistel Säreveres veetnud 28-aastane Jevdokimov on lisaks Infonetile oma karjääri jooksul esindanud meistriliiga klubidest veel Pärnu Tervist, Viljandi Tulevikku ja Nõmme Kaljut. 2010. aastal oli ta Kalju särgis 21 väravaga Sander Posti (24) järel meistriliiga paremuselt teine väravalööja. Kokku on Jevdokimov meistriliigas väravavõrku sahistanud 79 korral.

Viimastel hooaegadel vigastustega maadelnud Jevdokimov on klubivahetusega väga rahul ja loodab hooaja teises pooles Paide ründeliini teravust tuua. „Paidega liitumine on väga mõnus paljude asjade pärast. Esiteks on staadionil alati olnud minu vanu tuttavaid ja sõpru ning ma loodan, et neid tuleb veel nüüd veel juurde. Teiseks mängisin kogu noorteklassi perioodi Paide särgis väga hea treeneri Viktor Metsa käe all ja sealt on ainult positiivseid mälestusi.“

„Hooaja teises pooles soovin aidata Paidel veelgi rohkem punkte korjata. Isiklikus plaanis ootan koostööd Meelis Roobaga ja kogu võistkonnaga. Ma pole küll ammu regulaarselt Premium liigas mänginud, kuid loodan kiirelt saavutada hea mängurütmi ja olla võistkonnale kasulik väravate näol,“ lisas Jevdokimov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles