Keskerakonna peasekretär rikkus Paides plakatikeeldu

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Toobali valimisplakat.
Priit Toobali valimisplakat. Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Kuigi tänasest on valimiste välireklaamid keelatud, rippusid Paides Pärnu ja Telliskivi tänava nurgal asuva maja seinal ikka kaks Keskerakonna peasekretäri Priit Toobali plakatit.

Politsei- ja piirivalveameti kommunikatsioonibüroo pressiesindaja Kristi Kais kinnitas, et valimisplakatid ei oleks tohtinud täna enam üleval olla, mistõttu võttis politsei Keskerakonna kohalike esindajatega ühendust, et välireklaami kohe eemaldataks.


Keskerakonnast kinnitati kella 11.30 ajal, et praegu on kõik välireklaamid Paides maha võetud.

Tund aega hiljem saatis Keskerakonna pressiesindaja Taavi Pukk teate, kus seisab, et erakonna hinnangul on uudises käsitletud plakatid kellegi pahatahtlik tegu, sest neil on olemas täpne plaan, kuhu Priit Toobali plakatid üles pandi ning vastavalt sellele võeti eile öösel ka kõik maha.
„Samas juhime tähelepanu, et Keskerakonna plakateid eemaldanud meeskond nägi suurel hulgal üksikkandidaadi Andres Reinbergi eemaldamata plakateid,“ sõnas ta.


Üksikkandidaat Andreas Reinberg ütles, et sõitis eile kella 23ni mööda Järvamaad ringi ja võttis oma plakatid maha. «Türil oli üks plakat kleebitud kaupluse uksele seestpoolt ja seda ma ei saanud enam õhtul kätte, sest pood oli suletud,» selgitas ta. «Hommikul, kui kauplus lahti tehti, võeti plakat kohe maha.»
Reinberg palus, et kui keegi avastab veel mõne tema plakati, andku talle kohe teada. «Minu teada peaksid kõik plakatid olema maha võetud,» lisas ta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles