Kaablivargad tegutsesid jälle

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Ööl vastu laupäeva Paides Pikk 2 maja keldris tegutsenud kaablivargad põhjustasid Elionile ligi 5000 euro suuruse kahju ja jätsid neljaks päevaks telefoniühenduseta 43 klienti.

Eile öösel on kaablivargad Paides murdnud sisse ühte Tallinna tänava majja. Kui palju remondis olevast majast kaableid on varastatud ja kui suur on kahju, pole veel selgunud.


Nädalavahetuse varguse järel kinnitas Elioni avalike suhete juht Lilian Nõlvak, et Järvamaal oli see esimene kaablivargus, seni on niisugused vargused olnud mureks Ida- ja Lääne-Virumaal. «Et need on nüüd jõudnud ka Järvamaale, on meile tõsine mõttekoht,» sõnas ta.


Nõlvaku selgitusel oli tegemist suure vargusega, mis tekitas Elionile umbes 4500-5000 euro suuruse kahju, seni on kaablivarguse keskmine kahju jäänud 854 euro ligi. Samas ei saa Paides tegutsenud varaste teenistus Nõlvaku hinnangul olla suurem kui 38 eurot. (JT)
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles