Politsei leidis lumetormis kaduma jäänud mehe

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Langovits

Detsembri algul Roosna-Alliku ja Kareda valla piiril lumetormis kaduma jäänud 51aastane mees leiti täna lõuna ajal surnuna.

Politsei- ja piirivalveameti kommunikatsioonibüroo pressiesindaja Kristi Kais ütles, et täna leidsid maastikuotsingut teinud politseiametnikud Roosna-Alliku vallas Koordi külas heinamaal riidetükke.


Kais selgitas, et leid andis alust arvata, et detsembris kaduma jäänud mees võib olla kusagil lähedal. Otsingutele olid kaasatud ka vabatahtlikud. Küla metsatukast leitigi meesterahva surnukeha. Riietuse järgi võib oletada, et tegemist on tuisus kaduma jäänud mehega. Surnukeha on saadetud ekspertiisi ning see selgitab, kas tegemist on sama isikuga.


9. detsembril kella 22.35 paiku sai politsei kõne mehelt, kes oli eksinud.
Politsei- ja piirivalveamet kommunikatsioonibüroo pressiesindaja Kristi Kais teatas, et 51aastane mees oli hakanud Roosna-Alliku vallast Vedruka külast liikuma Öötla küla suunas. Tugeva tuisu tõttu olid aga teed kinni tuisanud ning seetõttu ta eksis.


Roosna-Alliku abivallavanem Aarne Kõrgesaar ütles toona, et kadunud mees käis Vedruka külas sõbra juures. Mees oli hakanud õhtul kolme või nelja kilomeetri kaugusele jäävasse koju minema, kuid eksis.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles