Soojatootja hakkab kevadpealinnas katlamaju rekonstrueerima

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osaühing Terme on Türil sooja andnud 15 aastat, 1. augustist vahetab Terme välja SW Energia, kes on lubanud tootmise automatiseerida ja töötajate arvu vähendada.
Osaühing Terme on Türil sooja andnud 15 aastat, 1. augustist vahetab Terme välja SW Energia, kes on lubanud tootmise automatiseerida ja töötajate arvu vähendada. Foto: Andrus Eesmaa

Türi linnavara poolt soojatootja leidmiseks korraldatud hanke võitis oma äriplaaniga SW Energia, kellega sõlmiti veebruaris  rendileping soojatootmise varade kasutamiseks 12 aastaks. Leping jõustub suve lõpus, kuid äriplaanis kirjeldatud tegevused lükatakse käima kohe.

„Meie tugevuseks olid äriplaanile lisatud valmis projektid katlamajade rekonstrueerimiseks,“ ütles SW Energia piirkonnajuht Allan Aas. „Plaanide tegemisel toetusime meie kontserni kuuluva SW Soojuse kogemustele Türil. Tegime väga realistliku plaani, kuidas Türi soojamajandust edasi arendada.“

Esimesed muutused leiavad tema sõnul aset dokumentides: siiani Türi kaugküttevõrku hallanud SW Soojus ühendatakse majandusaasta lõpus SW Energiaga. Soojusenergia müük anti üle juba 1. aprillil, kuid tarbijate jaoks sellest midagi ei muutu - soe jõuab radiaatoritesse täpselt samamoodi, ka näitude edastamine jätkub esialgu vanaviisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles