Ehitusgamma lahkus Järvamaalt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehitusgamma Türi kaupluse müüja-konsultant Anneli Rüüt kinnitab kaupluseuksele sildi, mis kutsub ehitustarvete vajajaid edaspidi Põltsamaa kauplusse.
Ehitusgamma Türi kaupluse müüja-konsultant Anneli Rüüt kinnitab kaupluseuksele sildi, mis kutsub ehitustarvete vajajaid edaspidi Põltsamaa kauplusse. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Üleeile õhtul sulges Ehitusgamma Türi kaupluse juhataja Maili Rannas poeukse viimast korda. Sulgemisotsuse taga on kõrged rendi-, elektri- ja kütusehinnad ning parkimisvõimaluse puudumine.

Alates eilsest ei ole Järvamaal enam ühtegi Ehitusgamma kauplust: Paide kaupluse sulges Gamer Kaubandus 1. veebruaril, teisipäeval oli viimast päeva avatud Türi kauplus.
Gamer Kaubanduse juhatuse liige Ulvi Lain ütles, et sulgemisotsuse taga on mitu põhjust. «Ma ei ütleks, et käive drastiliselt kukkunud oleks, pigem on rent, elekter ja bensiin kallimaks läinud, sellepärast ei tule enam välja,» sõnas ta.


Teise põhjusena nimetas Lain parkimisvõimaluse puudumist. «Kümme aastat oleme selle pärast võidelnud ja oleme sellest väsinud,» tunnistas ta.
Lain kinnitas, et on Türi vallalt kauplemiseks ka muud pinda küsinud, aga pakutud on talle vaid kommunikatsioonideta tühermaad linna ääres.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles