Sotside juht: minu käed ei ulatu Türi valimisliiduni

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sven Mikser, Marge Kannel, Jaanus Marrandi ja Kulno Klein.
Sven Mikser, Marge Kannel, Jaanus Marrandi ja Kulno Klein. Foto: Tiit Reinberg

Sotsiaaldemokraatliku erakonna Järvamaa piirkonna esimees Kulno Klein tunnistas, et eilse Järva Teataja artikkel tuli talle üllatusena ja kahjustas kindlasti erakonna mainet. Samas märkis Klein, et ajalehele tal etteheiteid pole, sest ajakirjandus teeb oma tööd.

Klein tunnistas probleemi lahendamisel oma jõuetust. «Minu käed lihtsalt ei ulatu Türi valimisliiduni, me ei pääse nendele sõidupäevikutele ligi,» sõnas ta.
Klein ütles, et Türil võimul oleva valimisliidu Türi Sotsiaademokraatlik Valik üheksast volinikust on erakonna liikmed neli.


Klein toonitas, et Sotsiaaldemokraatliku erakonna liikmed pole kampaania tegemiseks maksumaksja raha kasutanud, kuid järgmine kord tuleb teenust ostes selle pakkuja tausta rohkem uurida.


Klein kinnitas, et on juhtunu kohta selgitusi küsinud Türi Arengu sihtasutuse nõukogu liikmelt Jaanus Marrandilt ja teemat arutab kindlasti pühapäeval Sotsiaaldemokraatliku erakonna Järvamaa piirkonna juhatuse koosolek. (JT)
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles