Reformierakond: Kareda vald vajab saneerimist

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andrus Eesmaa/Järva Teataja

Reformierakonna Kareda piirkonnaorganisatsioon arutas eileõhtusel koosolekul Kareda vallas kujunenud olukorda ning otsustas teha vallavolikogule ettepaneku saneerimise algatamiseks.

Piirkonnaorganisatsiooni juhi Viive Obermanni sõnul ei muuda avalike kirjade vahetamine ajaleheveergudel vallaeelarve seisu paremaks. "Raha hulk muudkui väheneb, võlad kasvavad ja sellest karussellist maha saamiseks tuleb algatada saneerimine," ütles Obermann. "Meil on Järvamaal positiivne näide omast käest võtta. Imavere vald on saneerimisprotsessi edukalt läbinud ning elu ei ole sealkandis seetõttu ära lõppenud."


Koosolekul osalenud Reformierakonna maakonnajuhi Tõnis Kõivu sõnul aitab saneerimine erapooletu pilguga hinnata valla olukorda ning pakkuda koostöös vallavolikoguga välja lahendused edaspidiseks. "Saneerimise protsessis leiab vastuse ka avalikest kirjadest õhku jäänud küsimusele, kas Kareda valla eelistus on kirik ja kalmistu või lapsed" sõnas Kõiv.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles