Ralliradadel võimutses tehnikaspordi tumedam pool

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Auto24 Rally Estonial võidutsesid norrakad Mads Ostberg ja Jonas Andersson. Üldse lõpetas ralli 72 ekipaaži, katkestajaid oli 50, nende seas ka kolm järvakat või Järvamaaga seotud võistluspaari.
Auto24 Rally Estonial võidutsesid norrakad Mads Ostberg ja Jonas Andersson. Üldse lõpetas ralli 72 ekipaaži, katkestajaid oli 50, nende seas ka kolm järvakat või Järvamaaga seotud võistluspaari. Foto: Timo Anis

Nädalavahetusel Otepää ümbruses sõidetud Eesti autoralli meistrivõistluste järjekordsel etapil, Auto24 Rally Estonial oli neljast järvalaste ekipaažist kolm sunnitud tehniliste probleemide tõttu võistluse pooleli jätma.

Meie sõitjatest läks kõige kehvemini Honda Civic Type-R-ga rajale läinud David Sultanjantsil-Jaan Põldsepal, kes olid sunnitud ralli pärast esimest katset purunenud radiaatori tõttu katkestama.

Neljandal katsel lisandus raja äärde jäänute rivvi õlijahuti probleemide tõttu Mitsubishi Lancer Evo IX sõitnud võistluspaar Roland Murakas-Kalle Adler. Üheksast katsest kuus õnnestus läbida Keio Rublil ja Henri Hallikul Mitsubishi Lancer Evo VII roolis, kuid käigukastirike lõpetas edasipürgimise ka nende jaoks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles