Jalgpallipoisid jõudsid poodiumile

Järva Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türi Ganvixi võidukas noortevõistkondkond. Vasakul treener Kristo Kiik.
Türi Ganvixi võidukas noortevõistkondkond. Vasakul treener Kristo Kiik. Foto: Türi Ganvix

Türi Ganvixi noorjalgpallurid lõpetasid Eesti jalgpalli meistrivõistlused D1 vanuseklassi (sünniaasta 1999) teise liiga 31 punkti ja teise kohaga. Kokku võttis lõppenud hooaja antud vanuseklassis ja liigas omavahel mõõtu kaheksa noortevõistkonda.


Poiste treener Kristo Kiik ütles, et Ganvixi noored lõpetasid oma hooaja ilusa võiduga kaotuseta püsinud FC Maardu vastu. «Mäng oli ka sellepärast oluline, et kaotuse puhul oleksime jäänud kolmandaks, aga kuna võitsime 3:2 tulime teisele kohale,» selgitas ta. «Mängus, mille võitsime, skooris Aldo Lengert kahel ja Kermo Pihelgas ühel korral.»
Liigahooaja kokkuvõttes mängisid poisid 14 mängu, millest võitsid kümme, viiki jäi üks ja vastase paremust pidid nad tunnistama kolmel korral. Kiige hinnangul on märkimisväärne ka fakt, et kodumängudeks olid poisid alati paremini valmis, kuna seitsmest mängust võitsid nad kuus ja korra jäid viiki. «Kodused fännid ja lapsevanemad ei pidanud kordagi pettuma, mis on ju suurepärane.»

Väravaid erinevate vastaste võrku lõid jalgpallipoisid 64 ja endale lasid lüüa 27. Suurimad väravakütid olid Aldo Lengert, Henry Eichenbaum ja Joosep Luts.
Kiik tunnustas poisse südikate ja võitluslike mängude eest ja ütles tänasõnad edasi ka lapsevanematele. (JT)

TEAVE
Võistkonda kuulusid: puurilukk Indrek Huopolainen, kaitsetala Kermo Pihelgas, keda assisteerisid kaitses Martin Laiv, Robin Tarius ja Arne Reinberg. Keskväljal tegutses Joosep Luts. Äärtelt lõid teravusi Jaagup Luts ja Henry Eichenbaum. Ees realiseerisid võimalusi Aldo Lengert ja Kristjan Puusepp. Keskvälja tugevdasid Karl Erik Ott ja Kris Schüts.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles