Krossisõitja Kadri Ehamäe võistles Soomes

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Genadi Katenev

Kadri Ehamäe osales laupäeval Lappenrannas toimunud naiste motokrossi Soome meistrivõistluste IV etapil.

 

Kvalfikatsioonis Kadri näitas väga head hoogu, olles teine. Esimeses võistlussõidus õnnestus start Kadril väga hästi, olles stardikurvis esimene. Peale paari kurvi möödus Kadrist meistrivõistlusi juhtiv Hanna Mertsalmi. Kuna stardikurvis toimus väga raske kukkumine, olid kogu rajale pandud kollased lipud. Hanna Mertsalmi ja Kadri Ehamäe teadsid, mis kollane lipp tähendab ja sõitsid rahulikult. Stardis kolmas olnud Ria Virtanen aga sõitis Kadrist mööda kollaste lippude ajal, kui kõik kollased lipud olid taas all olid Mertsalmi ja Virtanen, Kadri Ehamäest kaugel ees. Kadrile tuli esimesest sõidust raskel liivarajal kolmas koht.

Teises sõidus Kadri võitis taas stardi ja juhtis võistlust. Hanna Mertsalmi nägi palju vaeva, et Kadrist mööduda ja neljandal ringil see tal ka õnnestus. Kolmandal kohal oleval Ria Virtanenil oli Kadrile kaotust juba 30 sekundit. Raskel liivarajal Kadri Ehamäe ei hakanud riske võtma ja sõitis finisiee teisena.

Seega, etapi kokkuvõttes tuli Kadrile teine koht. Ka meistrivõistluste arvestuses tõusis Kadri peale IV etappi teisele kohale. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles