Laupäeval kuulutatakse välja aasta kaitseliitlane ja naiskodukaitsja

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janno Tamme ja Maili Antons.
Janno Tamme ja Maili Antons. Foto: Sulev Einma

Laupäeval kuulutavad Kaitseliidu ülem kindralmajor Meelis Kiili ja Naiskodukaitse esinaine Airi Tooming Rakvere Reaalgümnaasiumis välja aasta kaitseliitlase ja naiskodukaitsja nimed.

 

Parimaid kaitseliitlasi ja naiskodukaitsjaid tulevad tervitama kaitseminister Jüri Luik ning kaitseväe juhataja kindralmajor Martin Herem.

2018. aasta parim kaitseliitlane ja naiskodukaitsja saavad rändauhinna. Kaitseliidu ülema, Naiskodukaitse esinaise, kaitseministri ning kaitseväe juhataja hinnalised kingitused saavad kõik tiitlile esitatud nominendid.

Aasta kaitseliitlast ja naiskodukaitsjat valitakse üheksandat korda. Tänavu on aasta kaitseliitlase nominente 14 ning aasta naiskodukaitsja nominente 13.

Parimaid kaitseliitlasi ja naiskodukaitsjaid tulevad tervitama kaitseminister Jüri Luik ning kaitseväe juhataja kindralmajor Martin Herem.

Antud konkursil on mitmel korral tähele pandud ka järvakaid. Nii on aasta naiskodukaitsjaks kuulutatud nii Kaire Lõhmus kui Kristlin Kõrgesaar, aasta kaitseliitlase aunimetust on kandnud aga Aare Kabel.

Olgu öeldud, et Veskisilla tantsuhallis olnud Järva maleva aastapäevapeol kuulutati Järva maleva 2018. aasta kaitseliitlaseks Paide üksikkompanii tegevliige kapral Janno Tamme. Järva ringkonna aasta naiskodukaitsja on Roosna-Alliku jaoskonna tegevliige Maili Antons.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles