Paide linnameeskonna peatreener: soovime pakkuda väravaid ja võite!

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vjatšeslav Zahovaiko.
Vjatšeslav Zahovaiko. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Paide Linnameeskond valmistub oma klubi ajaloo 11. Premium liiga hooajaks. Vähem kui viie nädala pärast 8. märtsil juhatab liigahooaja sisse Hiiu staadionil toimuv vastasseis Paide ja tiitlikaitsja Nõmme Kalju vahel. 

Eesti liiga läbi aegade teine väravakütt Zahovaiko asus Paide Linnameeskonna peatreeneriks 2016. aasta lõpus. Kui debüüthooajal 2017 lõpetas meeskond kuuenda kohaga, siis mullu vahetati see viienda vastu.

Tänavu on meeskond saanud veelgi lisajõudu, kui liitunud on kogenud Mait Toom ja Karl Mööl, ründeliini on tugevdanud Kevin Kauber ja Andre Järva ning lisandunud kolm talendikat välismaalast Alassana Jatta, Mikel Gurrutxaga ja Muhammed Sanneh.

Millist jalgpalli tänavu kodupublikule näitame ja sinu sõnum kogukonnale ja fännidele 5 nädalat enne Premium liiga algust!

Seda näitab muidugi hooaeg. Oleme alati läbi kukkunud hooaja esimestel ringidel. Seda tahame vältida. Soovime pakkuda emotsioone, mis toovad iga mänguga meie fännid tagasi staadionile. Väravad ja võidud – nii lihtne see ongi!

Loodetavasti saab meeskonnast ja meie kodupublikust ühine ja kokkuhoidev löögirusikas!

Loe intervjuud edasi Paide Linnameeskonna koduleheküljelt!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles