Järvamaa abipolitseinikud näitasid tugevat taset

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lääne prefektuur

Lääne prefektuuri abipolitseinike kutsemeistrivõistlustel tuli kaheksal kaheliikmelisel võistkonnal näidata oma oskusi väljakutse lahendamisel ja selle kohta intervjuu andmisel, taktikalises ülesandes, teadmiste testis, tulirelva käsitsemisel ja auto vigursõidus. 

 

Võistluse võitsidHaapsalu politseijaoskonna abipolitseinikud Aivar Kaus ja Mikko Kiisa, teise koha saavutas Pärnu abipolitseinike tiim koosseisus Kady Kalvet ja Harli Kodasma ning kolmanda koha sai Paide abipolitseinike tandem Evelii Luukas ja Margus Nurmik.

Lääne prefekt Kaido Kõplas ütles autasustamisel, et võistkonnad olid tublid ja võistlus oli kui üks suur õppus, mis kindlasti pani proovile ning aitas oskusi ja omavahelist koostööd lihvida. 

Esikolmik läheb Lääne prefektuuri esindama abipolitseinike vabariiklikele kutsemeistrivõistlustele, mis peetakse juba maikuus. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles