Aravetel toimub motokrossi Eesti meistrivõistluste etapp

Kuido Saarpuu
Copy
Motokross Ainja rajal
Motokross Ainja rajal Foto: Elmo Riig / Sakala

Sel laupäeval sõidetakse Aravete krossirajal motokrossi Eesti meistrivõistluste etappi külgvankritele ja quadraceritele.

Maria Karumets MTÜst Star Racing kinnitas, et koostöös Eesti mootorrattaspordi föderatsiooniga korraldavad nad tõesti Eesti meistrivõistluste etappi. Osad klassid sõidavad Aravetel ka Eesti karikavõistluste arvestuses. Kaks masinaklassi sõidavad aga korraldaja karikale.

Võistlusteks kirjapanek läheb lukku neljapäeva pärastlõunal. Maria Karumets lootis, et osalejaid tuleb kokku saja ligi. Esimene start on kl 11.30. „Pealtvaatajatele kinnituseks, külgkorvide ja quadide sõidud on alati väga vaatemängulised. Eriti muidugi külgkorvide omad. Seal on kiireid sõitjaid, aegalsemaid sõitjaid, naised korvis, naised lenksus...vaatemängu jagub,“ kirjeldas ta.

Suvi on Aravete krossirajal olnud päris tegus- juba on peetud paar kestvussõidu etappi, üks Top200 etapp ning peale laupäeva on septembri alguses tulemas veel üks külgvankrite ja quadracerite etapp.

Laupäeval sõidetakse motokrossi ka Türi vallas Kihli krossirajal. Kohale tasuks minna keskpäevaks. Tegemist on Eesti hobikrossiklubi karikasarja etapiga. (JT)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles