Teater rajab Paide Rahva Muuseumi

Tiit Reinberg
Copy
Üüve-Lydia Toomperes ja Siim Tõniste uue lavastuse esimeses proovis, publiku ette jõuab see 16. veebruaril.
Üüve-Lydia Toomperes ja Siim Tõniste uue lavastuse esimeses proovis, publiku ette jõuab see 16. veebruaril. Foto: Paide Teater

Etenduskunstnike Üüve-Lydia Toompere ja Siim Tõniste ning Paide teatri uuslavastuse proovid on alanud ning kunstnikud vajavad kõigi paidelaste abi. Kuigi lavastus jõuab publiku ette alles 16. veebruaril, otsivad autorid enne seda paidelaste asju ja lugusid, mis esindavad kohalikku kogukonda. Leitud asjadest rajavad kunstnikud Paide Rahva Muuseumi, mis on osa veebruaris publiku ette jõudvast lavastusest.

Paide Rahva Muuseumi tarvis vajavad Toompere ja Tõniste ilusaid ja erilisi asju. Kui teile tundub, et kodus ringi vaadates seisab laual mõni kaunis küünlajalg, ripub seinal vana maal või lesib riiulis mõni väga eriline ese, siis andke sellest teada. Täpsemalt – saatke pilt ja kirjutage paar lauset, miks see asi teile oluline on.

Ja kui teate, et naabrimehel, kälil, lapsepõlvesõbrannal või töökaaslasel on kodus midagi, mis kindlasti vääriks kohta muuseumis, siis ande ka sellest teada, muidu võibki mõni varjatud aare Paides kadunuks jääda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles