Kolmandat põlve sõõrikumeister kostitab järvalasi maitsvate küpsetistega

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Sünne Paldra valdab sõõrikuteo nippi suurepäraselt ja valmistab kohapeal suus sulavaid maiusi.
Sünne Paldra valdab sõõrikuteo nippi suurepäraselt ja valmistab kohapeal suus sulavaid maiusi. Foto: Kristo Kivisoo

Järva-Jaani ja Koeru kandi rahval on juba mõnda aega olnud privileeg, et nende juurde vurab sõõrikuauto. See on Donut Stop ehk Sõõrikupeatus, mille on käima pannud hiljuti Järvamaale maakodu soetanud Sünne ja Mait Paldra. Nende heatahtlik soov on pakkuda inimestele värskeid, sooje ja suus sulavaid augusaiakesi.

Sünne tegi kohe selgeks, et see, mida tema valmistab, on kõige ehedam ja naturaalsem sõõrik. «Inimesed ei tee lihtsalt enam vahet, mis on mis. Ollakse harjunud poelettidel nägema kirju glasuuriga sõõrikulaadseid tooteid, mis tegelikult on külmutatud keemia,» lausus ta.

Sünne ja Mait pakuvad Sõõrikupeatuses maiusi, mis on otsast lõpuni käsitöö. «Nendes pole midagi kunstlikku ega keemilist ega pulbrist kokku segatut,» kinnitas Sünne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles