Teisipäevase Järva Teataja tutvustus

Tiit Reinberg
Copy
Foto: Järva Teataja

Teisipäevane Järva Teataja kirjutab:

* Reede oli tähtis päev, mil tähistati Paide päästekomando ehitustööde poole peale jõudmist ja hoone maksimaalse kõrguse saavutamist ehk äärelinna ehitustandril peeti sarikapidu. Paide uue komandohoone valmimise progressi on juba silmaga näha. Hoonele on peale saanud katus ja valatud põrandad, peagi on ees ka aknad. Samal ajal käivad hoones sees ventilatsiooni, jahutuse, elektri, vee ja kanalisatsiooni paigaldamisega seotud eritööd. Ehkki varajane talvekülma saabumine segas esialgseid tööplaane, püsib ehitus siiski graafikus.

* Möödunud neljapäeval toimunud Paide linnavolikogu istungil tõstsid 13 volinikku käe, et nõustuda haridusvõrgu ümberkorraldustega Paide linnas – kavas on sulgeda Tabjal kooliosa ning liita kaks maalasteaeda linnalasteaedadega. Ettepaneku vastu polnud keegi, erapooletuid oli kaheksa.

* Türil tegutsevas Kevade koolis, kus õpivad mõõduka ja raske vaimupuudega lapsed, unistatakse palju. Üks suur unistus on Kevade kooli perel juba täide läinud ning uus ootab oma järge. Eelmise aasta detsembrist selle aasta jaanuari lõpuni kogus Kevade kooli pere Hooandja.ee keskkonnas toetust, sest soovis koolis sisustada tunnetustoa.

* Türi kandis tegutsev Lõhmuse mahetalu teeb ettevalmistusi uueks hooajaks ning on pannud oma maasikataimed külma eest katteloori alla. Talu peremees Janno Lõhmus ei oska ennustada, milline tänavune maasikasaak tuleb, kuid loodab, et parem kui mullu. «Nii hullu aastat kui eelmine pole varem olnudki,» kirjeldas ta.

* Laupäev oli Türi Ganvixi jalgpalluritele vägagi tähtis. Ei, mitte ainult seetõttu, et pärastlõunal kohtuti Paide kunstmurustaadionil hooajaeelses esimeses sõpruskohtumises Paide linnameeskonnna U19 noortega, vaid ennekõike seetõttu, et meeskonna ühtsustunne sai tugeva positiivse tõuke. Nimelt toetas Rarex Ehituse OÜ ja selle eestvedaja Türi jalgpallureid hallimustavärviliste Adidase soojendusdresside soetamisega. Sadakond ja peale eurot maksva komplekti said 30 asjaosalist, seega ulatus kingituse väärtus tuhandetesse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles