Neljapäevase Järva Teataja tutvustus

Tiit Reinberg
Copy
Foto: Järva Teataja

Neljapäevane Järva Teataja kirjutab:

* Kohe, kui Paide linnas Jaama tänaval on valmiva ridaelamu korterite võtmed omanikele piltlikult öeldes üle antud, peaks algama ehitus juba uue objekti kallal. Seekord tuleb arendaja südalinnale lähemale ning kui kõik hästi läheb, peaks aasta jooksul valmima kolme korteriga ridaelamu Puuvilja tänavale.

* Internetiportaalis petitsioon.ee on algatatud kaks allkirjade kogumist, mille keskmes on Türi valla üks pikaaegsetest haridusjuhtidest – Retla-Kabala kooli direktor Jaanus Roosileht. Kuigi loodud kahepäevase vahega, on petitsioonid iseloomult täiesti vastandlikud – kui üks laidab koolijuhi tööd ja taotleb tema väljavahetamist, siis teine on koolijuhti igati toetav.

* Kevad muudab rähnid häälekaks. Mõne päeva eest kuulutas üks isane musträhn enda valdusi hõredaks raiutud Viisu metsade vahel. «Kljöö-kljöö!» kostis kasevõrast, misjärel lendas erepunase pealaega must lind «krii-krii-krii» hüüdes haavatüvele, hakates sealt saepuru alla loopima. Pesaehitustööd olid alanud!

* Siin ta on: Paide linnameeskond 2024. Hooaega igati edukalt alustanud Paide linnameeskond naaseb jalgpallikoondise mängude tõttu tekkinud pausilt sel nädalavahetusel Premiumi liigasse ning on sobiv hetk saada asjaosalistega uuesti tuttavaks.

* Esmaspäeval möödus 75 aastat märtsiküüditamisest, kui Nõukogude võim viis vägivaldselt Siberisse üle 20 000 inimese. Paide Vallimäel süüdati õhtupoolikul küünlad pisarakujuliseks sümboliks, et mälestada ohvreid, kes on kannatanud inimsusevastaste kuritegude tõttu.

* Laupäeval jätkus «TV 10 olümpiastarti» 53. hooaeg kolmanda etapiga Tartu ülikooli spordihoones. Osalema oli oodata üle 300 sportlase enam kui 80 koolist. Kohal olid ka järvalased. Hooaja kolmandal vabariiklikul etapil panid noored end proovile kõrgushüppes, kuulitõukes, kaugushüppes ja teivashüppes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles