Noored paistsid suvepäevadel silma

Anne Põder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile õhtul Hiiumaalt kolmepäevastelt Eesti koolispordi liidu suvepäevadelt «Meri ja päike» naasnud Järvamaa noored paistsid igas ettevõtmises silma ning pälvisid korraldajatelt vaid kiidusõnu.

Järvamaa spordiliidu koolispordi projektijuht Piret Reinfeld ütles, et ehkki Randmäe puhkekeskuses toimunud suvepäevade nimi oli «Meri ja päike», siis päikest nägid nad kolme päeva jooksul väga vähe. «Suurem osa üritusest kulges lausvihmas ja nagu mere ääres tavaks puhus lakkamatult ka tugev tuul. Aga ükski laps ei virisenud ilma üle ja kogu suvepäevade kava sai kenasti läbi tehtud,» kinnitas ta. «Seda enam, et ööbida tuli kõigil telklaagris.»

Järvamaa oli suvepäevadel esindatud kuuendat aastat järjest. «Pakun tavaliselt võimalust osaleda neile maakonna koolidele, kes on hooaja jooksul kohalikes koolispordiüritustes innukalt kaasa löönud,» selgitas Reinfeld.«Suuresti mõjutab võistkonna komplekteerimist ka õpetajate tahe ja oskus lapsed suvepuhkuse ajal kokku saada,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles